الاثنين، 10 سبتمبر 2012

مسقطعة باللحمة المفرومة

المكونات
بزنجان حسب الرغبة
فلفل حسب الرغبة
بطاطس حسب الرغبة
طماطم حسب الرغبة
توم حسب الرغبة 
لحم مفروم

الطريقة
كل هذة المكونات تسير حسب الكمية اتي ستحضريها 
يقشر البزنجان ويقطع ويرش ملح ثم يحمر في الزيت عنما اللون يسير ذهبي يطلع علي
اوراق مناديل ويقلي الفلفل ويطلع علي اوراق مناديل وتقشر البطاطس وتحمر ويطلع علي اورق مناديل وترص بالصنية الخضروات تعمل اللحم المفرومة في الطاسة سمن 
وبصل وتشوح واللحم المفروم والملح والفلفل الاسود والبهارات وتترك تعمل الصلصة 
في الحلة زيت وعصير طماطم وتوم ويقلب نضع مكعيات مرقة دجاج وملح وفلفل اسود
وتقلب وتترك نضع في الصنية الصلصة والخضارواللحم والصلصة وخضار ولحم
تدخل الفرن لمجرد انها تحمر

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق