المكونات
3 صدور فراخ
4 شرائح لازانيا
بصلة صغيرة مقطعة صغير
ملعقة زبدة
مغلف كنوز بشاميل
2 كوب لبن
ملعقة معجون صلصة
جبنة موزريلا
ملح وفلفل اسود
بهارات فراخ ( السوبر ماركت )
زعت ناشف
بيضة مخفوقة
الطريقة
تسلق اللازنيا لمدة ربع ساعة في ماة مغلي ورشة زيت وملح في طاسة تتضع زبدة وتسخن وتضع البصل وتشوح لمدة 3 دقائق وتضع الفراخ والملح والفلفل الاسود
وبهارات الفراخ والزعتر الناشف وتترك لمدة ربع ساعة وتتضع الصلصة
وتترك لمدة 5 دقائق
تحضير البشاميل ( في حلة تانية تضع مغلف كنوز ولبن وملح وفلفل اسود ويقلب حتي الخليط يتماسك في قلب بيركس تضع البشاميل وجبنة موزريلا ولازنيا وطبقة من الفراخ وطبقة من البشاميل والموزريلا وتعمل حتي تنتهي الكميات واخر طبقة بشاميل تدهن
بالبيض وتدخل الفرن حتي تحمر وتقدم بالهنا والشفا لذيذة جدا
3 صدور فراخ
4 شرائح لازانيا
بصلة صغيرة مقطعة صغير
ملعقة زبدة
مغلف كنوز بشاميل
2 كوب لبن
ملعقة معجون صلصة
جبنة موزريلا
ملح وفلفل اسود
بهارات فراخ ( السوبر ماركت )
زعت ناشف
بيضة مخفوقة
الطريقة
تسلق اللازنيا لمدة ربع ساعة في ماة مغلي ورشة زيت وملح في طاسة تتضع زبدة وتسخن وتضع البصل وتشوح لمدة 3 دقائق وتضع الفراخ والملح والفلفل الاسود
وبهارات الفراخ والزعتر الناشف وتترك لمدة ربع ساعة وتتضع الصلصة
وتترك لمدة 5 دقائق
تحضير البشاميل ( في حلة تانية تضع مغلف كنوز ولبن وملح وفلفل اسود ويقلب حتي الخليط يتماسك في قلب بيركس تضع البشاميل وجبنة موزريلا ولازنيا وطبقة من الفراخ وطبقة من البشاميل والموزريلا وتعمل حتي تنتهي الكميات واخر طبقة بشاميل تدهن
بالبيض وتدخل الفرن حتي تحمر وتقدم بالهنا والشفا لذيذة جدا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق