المكونات الجافة
1كوب دقيق ابيض
2ملعقة كبيرة كاكاو
1ملعقة ص بيكنج باودر رشة ملح
المكونات السائلة
1/2كوب لبن سائل
1ملعقة ص فانليا
1ملعقة ص عصير برتقال او بشر
1/2 كوب سكر ابيض
1بيضة
1كوب شكولاتة حبات
وللتزين كريم شانتية وسكر بدرة
الطريقة
نسخن الفرن علي درجة حرارة 176 مئوية في اناء نخلط المكونات الجافة ثم ننخلهم
وفي اناء نقلب اللبن مع الفانليا والبرتقال في المضرب نضع كوب ونصف زبدة مع السكر ونقلب حتي 4 دقائق ونضيف المكونات الجافة والسائلة في المضرب شوية شوية مع التقليب ونضع بيكنج بودر وسنحصل علي عجينة سائلة ونضع الشكولاتة ونقلب
ونضعها بالقوالب بواسطة ملعقة وندخلها الفرن لمدة 22 دقيقة وبد المدة نخرجحا ونسبها
تبرد وبعد كدة نضرب الكريم الشانتية مع السكر البدرة ونضعها علي الكب كيك وتقدم
وبالهنا والشفا
1كوب دقيق ابيض
2ملعقة كبيرة كاكاو
1ملعقة ص بيكنج باودر رشة ملح
المكونات السائلة
1/2كوب لبن سائل
1ملعقة ص فانليا
1ملعقة ص عصير برتقال او بشر
1/2 كوب سكر ابيض
1بيضة
1كوب شكولاتة حبات
وللتزين كريم شانتية وسكر بدرة
الطريقة
نسخن الفرن علي درجة حرارة 176 مئوية في اناء نخلط المكونات الجافة ثم ننخلهم
وفي اناء نقلب اللبن مع الفانليا والبرتقال في المضرب نضع كوب ونصف زبدة مع السكر ونقلب حتي 4 دقائق ونضيف المكونات الجافة والسائلة في المضرب شوية شوية مع التقليب ونضع بيكنج بودر وسنحصل علي عجينة سائلة ونضع الشكولاتة ونقلب
ونضعها بالقوالب بواسطة ملعقة وندخلها الفرن لمدة 22 دقيقة وبد المدة نخرجحا ونسبها
تبرد وبعد كدة نضرب الكريم الشانتية مع السكر البدرة ونضعها علي الكب كيك وتقدم
وبالهنا والشفا
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق