الخميس، 23 مايو 2013

السمك السنجاري

المقادير
1كيلوسمك بوري
3فلفل مقطع صغير اي نوع
1بصلة وسط مفروم
2طماطم مقطعة
1كيلو بطاطس مسلوقة
ملعقة ثوم مفروم
ملعقة كبيركمون
ملح وفلفل اسود حسب الرغبة
ملعقة كبيرة بقدونس مفروم
ملعقة كبيرة كزبرة مفروم

الطريقة
في حلة علي النار تحمر البصلة في الزيت حتي يحمر لونة ويضاف الثوم ويقلب لدقيقة ويضاف الفلفل ويقلب لدقيقتين ثم البقدونس والكزبرة والطماطم ونضع الكمون والملح والفلفل ثم يسبك لخمس دقائق وتهرس البطاطس وتتبل بالملح والفلفل ونضع عليها نصف الصلصة ويتبل السمك بالملح والخل والليمون وتفرد البطاطس بالصنية ويضع عليها السمك والصلصة وتوضع الصنية بالفرن ل15 دقيقة ويقدم بجانبة الارزالبني

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق