المكونات
كيلو فراولة
كيلو سكر
نصف فنجان ليمون
فانليا او رائحة الفراولة
الطريقة
تغسل الفراولة جيدا وتقطع الاعناق الخضراء يضاف اليها السكر وتقلب وتترك حوالي ساعة ترفع علي النار وتترك لتغلي علي نار هادئة وتقلب من وقت لاخر وبعد
ربع ساعة ويضاف الليمون تترك علي النار حتي تعقد ثم ترفع وتترك لتبرد
توضع في برطمان وتغطي باحكام لحين استخدامها
كيلو فراولة
كيلو سكر
نصف فنجان ليمون
فانليا او رائحة الفراولة
الطريقة
تغسل الفراولة جيدا وتقطع الاعناق الخضراء يضاف اليها السكر وتقلب وتترك حوالي ساعة ترفع علي النار وتترك لتغلي علي نار هادئة وتقلب من وقت لاخر وبعد
ربع ساعة ويضاف الليمون تترك علي النار حتي تعقد ثم ترفع وتترك لتبرد
توضع في برطمان وتغطي باحكام لحين استخدامها
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق