مدونة منة للطبخ الحديث
الأحد، 24 يونيو 2012
كبدة اسكندراني
المكونات
نصف كيلو كبدة
5 فصوص توم كبيرة
4 فلفل اخضر طويل
وملح وفلفل اسود
الطريقة
في الطاسة زيت وفلفل ويشوح ونضع الكبدة وتشوح في طبق صغير نضع التوم
وملعقتين خل وملح ونضعهم علي الكبدة ويقلبوفلفل اسود ويقلب
وتقدم مع المعكرونة
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
رسالة أحدث
رسالة أقدم
الصفحة الرئيسية
الاشتراك في:
تعليقات الرسالة (Atom)
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق