الثلاثاء، 10 سبتمبر 2013

شيش طاووق

المقادير
طماطم مقطعة مكعبات متوسطة
فلفل رومي مقطع مكعبات متوسطة
بصل مقطع مكعبات متوسطة او شرائح
مشروم ( حسب الرغبة ) وراك فراخ مخلية مقطعة مكعبات متوسطة او لحمة مكعبات
التتبيلة
عصير ليمون  
مية بصل
ملح وفلفل اسود
زعتر + روزماري ( حسب الرغبة )
زيت

الطريقة
نعمل التتبيلة ونضع فيها الدجاج ونتركة حتي يتبل ونضع الخضار في طبق تاني ونتبلة بالملح والفلفل الاسود والزيت وعندما تتبل الخضار والدجاج نضعهم في عود الخشب 
ونسويها علي الشواية او علي طاسة مدهونة بالزيت وتقدم مع الارز الابيض او الاصفر.



ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق