المقادير
8 بيض بدرجة حرالرة الغرفة
1 كوب دقيق
1 كوب سكر ناعم
ملعقة صغيرة بيكنج باودر + فانليا
الطريقة
يدهن صنية الكيك بالسمنة او الزيت او الزبدة ويسخن الفرن يضرب البيض والفانليا والسكر حتي يصبح كالمرانج وننخل الدقيق مع البيكنج باودر ونضعة علي المرانج شوية شوية ونخلط بملعقة خشب من تحت لفوق وهكذا حتي تنتهي كمية الدقيق ونضع الخليط في الصنية وتدخل الفرن وعندما تنضج تخرج من الفرن ثم نزينها يمكن ان نقسمها من النصف وتحشي بالكريمة وتغلق بالطبقة التانية ثم نضع الباقي بكيس التزيين ونزينها من علي الوجة يمكن بشر الشكولاتة ونضعها عليها ويمكن ان لانقسمها ونغلفها بالكريمة او الشكولاتة نصفها شكولاتة وكريمة ونزينها بالمانجة والاناناس ( الكمبوت )
8 بيض بدرجة حرالرة الغرفة
1 كوب دقيق
1 كوب سكر ناعم
ملعقة صغيرة بيكنج باودر + فانليا
الطريقة
يدهن صنية الكيك بالسمنة او الزيت او الزبدة ويسخن الفرن يضرب البيض والفانليا والسكر حتي يصبح كالمرانج وننخل الدقيق مع البيكنج باودر ونضعة علي المرانج شوية شوية ونخلط بملعقة خشب من تحت لفوق وهكذا حتي تنتهي كمية الدقيق ونضع الخليط في الصنية وتدخل الفرن وعندما تنضج تخرج من الفرن ثم نزينها يمكن ان نقسمها من النصف وتحشي بالكريمة وتغلق بالطبقة التانية ثم نضع الباقي بكيس التزيين ونزينها من علي الوجة يمكن بشر الشكولاتة ونضعها عليها ويمكن ان لانقسمها ونغلفها بالكريمة او الشكولاتة نصفها شكولاتة وكريمة ونزينها بالمانجة والاناناس ( الكمبوت )
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق